Contact

Maak gebruik van ons contact formulier

Om spam te vermijden, werken wij liever met een contact formulier. Daarom zult u ons e-mailadres op deze website niet vinden.

Indien u contact met ons legt via het contact formulier, zullen wij uw vraag of opmerking zo snel mogelijk beantwoorden, waarna u bovendien beschikt over ons e-mailadres.

Wij hopen op uw begrip daarvoor.

Meubelatelier Allerhanden is geopend:

iedere zondag van 13.00 – 17.00 uur

Andere tijden op afspraak.

U kunt ons telefonisch bereiken op 0597 – 531599

U kunt ons contact formulier gebruiken om bv. een vraag te stellen, een offerte aan te vragen, een plaats te reserveren, ons e-mailadres te verkrijgen, of om u aan te melden voor een van onze cursussen of workshops.

Uw naam (verplicht)

Straat en huisnummer

Plaats

Postcode

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Uw vraag/reactie/inschrijving:

 

Bezoekadres

Meubelatelier Allerhanden
Hoofdweg 148
9695 AR Bellingwolde
Tel: 0597 – 531599

Routebeschrijving

1. Zonder navigatie-apparaat.

Komende vanuit Groningen neemt u vanaf de snelweg A7, afslag nr. 48, Oudeschans, Bellingwolde. Beneden gaat u rechtsaf over de brug van het Winschoterdiep en volgt u via Klein Ulsda de borden naar Bellingwolde. Zodra u de gemeente binnenrijdt, houdt u de Hoofdweg aan. Na ca. 2 km ziet u het meubelatelier aan de linkerkant van de Hoofdweg liggen. U kunt uw auto parkeren in de berm langs de Hoofdweg, of 200m terug, op het parkeerterrein van museum de Oude Wolden.

Komende vanuit Assen neemt u vanaf de N33 afslag 38 richting Ter Apel / Winschoten. Bij de eerste rotonde gaat u rechtsaf en volgt u de N366. Neem na 4,4km afslag Winschoten en volg na de 2e afslag op de rotonde de N367. Neem hierna op de vierde rotonde de 2e afslag richting Blijham. Bij de volgende rotonde de 1e afslag. De volgende rotonde 3e afslag richting Bellingwolde. Zodra u in Bellingwolde bent, gaat u bij de kruising van het Texaco pompstation linksaf. Na ca. 1500 meter ziet u het meubelatelier aan de rechterkant van de Hoofdweg liggen.  U kunt uw auto parkeren in de berm langs de Hoofdweg, of 200m verder, op het parkeerterrein van museum de Oude Wolden.

2. Met navigatie-apparaat

Meubelatelier Allerhanden, contact

Restauratie van meubelen en restauratie

van een rijksmonument gaan bij

Meubelatelier Allerhanden, “Hand in hand”.

Allerhanden, nieuw dak, contact

Allerhanden, opbouw dak, contact

Allerhanden, contact