Contact

Maak gebruik van ons contactformulier

Om spam te vermijden, werken wij liever met een contactformulier. Daarom zult u ons e-mailadres op deze website niet vinden.

Indien u contact met ons legt via het contactformulier, zullen wij uw vraag of opmerking zo snel mogelijk beantwoorden, waarna u bovendien beschikt over ons e-mailadres.

Wij hopen op uw begrip daarvoor.

Meubelatelier Allerhanden is geopend:

iedere zondag van 13.00 – 17.00 uur

Vandaag 2de Pinksterdag zijn wij geopend van 13:00 – 17:00 uur

Andere tijden zijn mogelijk op afspraak. Bel ons gerust daarvoor.

U kunt ons telefonisch bereiken op: 0597 – 531599

U kunt ons contactformulier gebruiken om bv. een vraag te stellen, een offerte aan te vragen, een plaats te reserveren, ons e-mailadres te verkrijgen, of om u aan te melden voor een van onze cursussen of workshops.

  Uw naam (verplicht)

  Straat en huisnummer

  Plaats

  Postcode

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer

  Uw vraag/reactie/inschrijving:

  Bezoekadres

  Meubelatelier Allerhanden
  Hoofdweg 148
  9695 AR Bellingwolde
  Tel: 0597 – 531599

  Routebeschrijving

  1. Zonder navigatie-apparaat.

  Komende vanuit Groningen neemt u vanaf de snelweg A7, afslag nr. 48, Oudeschans, Bellingwolde. Beneden gaat u rechtsaf over de brug van het Winschoterdiep en volgt u via Klein Ulsda de borden naar Bellingwolde. Zodra u de gemeente binnenrijdt, houdt u de Hoofdweg aan. Na ca. 2 km ziet u het meubelatelier aan de linkerkant van de Hoofdweg liggen. U kunt uw auto parkeren in de berm langs de Hoofdweg, of 200m terug, op het parkeerterrein van museum de Oude Wolden.

  Komende vanuit Assen neemt u vanaf de N33 afslag 38 richting Ter Apel / Winschoten. Bij de eerste rotonde gaat u rechtsaf en volgt u de N366. Neem na 4,4km afslag Winschoten en volg na de 2e afslag op de rotonde de N367. Neem hierna op de vierde rotonde de 2e afslag richting Blijham. Bij de volgende rotonde de 1e afslag. De volgende rotonde 3e afslag richting Bellingwolde. Zodra u in Bellingwolde bent, gaat u bij de kruising van het Texaco pompstation linksaf. Na ca. 1500 meter ziet u het meubelatelier aan de rechterkant van de Hoofdweg liggen.  U kunt uw auto parkeren in de berm langs de Hoofdweg, of 200m verder, op het parkeerterrein van museum de Oude Wolden.

  2. Met navigatie-apparaat

  Meubelatelier Allerhanden, contact

  Restauratie van meubelen en restauratie

  van een rijksmonument gaan bij

  Meubelatelier Allerhanden, “Hand in hand”.

  Allerhanden, nieuw dak, contact

  Allerhanden, opbouw dak, contact

  Allerhanden, contact